Aderare

Categoria: Despre ANISP


Conditii de aderare stabilite de Consiliul Director în reuniunea din 12 ianuarie 2004

 
Conform Statutului ANISP pot adera la asociatie:

•  persoane fizice sau juridice care au ca domeniu de activitate furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice, sunt înregistrate în Registrul furnizorilor de la ANCOM, recunosc statutul asociatiei si se angajeaza sa contribuie activ la desfasurarea actiunilor initiate de asociatie, în calitate de membri;

•  persoane fizice sau juridice care au capacitatea si vointa de a sprijini asociatia în realizarea scopului său, în calitate de membri afiliați. Membrii afiliați au statut de observator la toate sedintele si reuniunile asociatiei, având aceleasi drepturi cu ceilalti membri cu exceptia dreptului de vot în adunarea generală.

•  personalităti marcante ale vietii stiintifice, tehnice, culturale etc., din toate domeniile de activitate, care îsi exprimă spijinul si solidaritatea cu scopul si obiectivele Asociatiei si consimt să ofere Asociatiei prestigiul numelui lor, în calitate de membri de onoare. Membrii de onoare se propun de Consiliul Director si se validează de Adunarea Generală;

Un candidat la calitatea de membru al Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor din România trebuie sa ia cunostinta de prevederile Statutului Asociatiei, care este publicat pe web sau poate fi pus la dispozitie, la cerere, de Directorul Executiv, care va prezenta conditiile de aderare.

Persoana juridica ce doreste sa devina membru al ANISP va întocmi o cerere de aderare/ înscriere, prin care face cunoscut elementele de identificare si sustine prin semnatura autorizata însusirea si respectarea prevederilor Statutului si a reglementarilor asociatiei, plata cotizatiei lunare si va prezenta documente care sa ateste ca este îndreptatita sa ceara înscrierea în asociatie (copie dupa certificatele tip de înregistrare ANCOM).

Consiliul Director va lua în discutie cererile de aderare si va confirma acceptarea sau va respinge cererea de înscriere în asociatie, după caz. Decizia respectiva va fi prezentata sub forma unei hotarâri semnata de presedintele ANISP, în baza raportului reuniunii Consiliului Director respectiv.

Directorul Executiv va înregistra înscrierea noului membru si va transmite acestuia hotarârea Consiliului Director, dupa ce va exista confirmarea platii cotizatiei pe luna curenta.

De la data emiterii hotarârii de admitere, noul membru capata toate drepturile si obligatiile statutare.